Бъдещето на модата

Модата и новите технологии вървят ръка за ръка, като започнем от продажбата на дрехи онлайн, гледането на седмицата на модата в реално време в YouTube, профилите на модните икони в социалните мрежи и т.н. Докато преди висшата мода беше резервирана само за избрани хора, сега обикновеният човек също има достъп до нея.

Както казва Коко Роша, днес моделите имат глас благодарение на Twitter, Instagram, G+ и останалите социални медии и хората могат да го чуят. Новите модни марки, които нямат достатъчно голям бюджет, могат да си направят сайт, откъдето да продават дрехите си,  а когато популяризират достатъчно бранда си, могат да си позволят да отворят и физически магазини.

Чрез 3D принтерите най-ярко си личи обаче внедряването на нови технологии в модата. Идеята за рокля, която се самопочиства на мен лично много ми допада или пък такава, изваяна от принтера точно по твоето тяло. Задължителни изгледайте видеото докрай. It’s kind of mind-blowing.

2 коментараto Бъдещето на модата

  1. fashionista каза:

    Тони, видеото е супер. Това за 3Д принтерите на мен ми е любимата част. Досега не бях и преполагала, че така може да се направи дреха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *