Турнирът на шампионките е охраняван не от кой да е, а от Боду Сод

Знаете ли кое ми действа вдъхновяващо? Това да държа тенис ракета и да се чувствам истински силна. С всеки успешен удар се надъхвам все повече и повече, гоня топката докрай, преценям ситуацията светкавично, няма време за губене, ето я и следващата топка… докато накрая не спечеля играта. В тениса са нужни бързи реакции, затова и ума ти трябва да е максимално концентриран. А победата ти носи нещо повече от удовлетворение – тя те прави шампион, кара те да се отличаваш, но и да искаш още от това опияняващо чувство да си пръв.

TennisС интерес гледам по телевизията големите тенис турнири както за мъже, така и за жени. Нямаше как да пропусна Турнира на шампионките на WTA 2014, имайки предвид, че се проведе в България и то в огромната зала Арена Армеец. Този път обаче бях сред трибуните и успях за пръв път да видя как Цвети Пиронкова играе на живо. Усещането да си част от нещо голямо, нещо от световна класа е сензационно.

Охранители на събитието се оказаха Боду Сод – фирмата, на която и аз съм абонат вкъщи. Ползвам услугата им за видеонаблюдение и мога да проверявам камерите независимо къде се намирам, стига да имам достъп до Интернет. Досега не знаех, че осигуряват физическа охрана на мероприятия като горепосоченото спортно събитие. Освен това забелязах и техни автопатрули около Арена Армеец, така че мерките за сигурност бяха на шест. Нямах никакви притеснения за сигурността си с оглед на това, че хулиганските прояви на спортни мероприятия у нас не са рядкост. Щом Боду Сод са избрани да охраняват събитие от мащаба на Турнира на шампионките, това говори много за надеждността им в охранителния бранш.