Ранно планиране на почивката

pochivka-planiraneС изгряващите топли слънчеви лъчи настроението се повдига и ме налягат мисли за лятната почивка, която най-вероятно ще бъде на море. Знам, че още е много рано, но по сайтовете вече има много изгодни предложения за ранно записване. В тях могат да се открият големи намаления за нашите български курорти.

За съжаление по-изгодните предложения са за началото на летния сезон, а именно през месец Юни, или в края месец Септември. Ако решите да организирате своята лятна почивка до края на месец Април може да ползвате различен процент отстъпка, при което ще Ви излезе доста изгодно. Да обаче има ограничение и то не важи за силния летен сезон – Юли-Август.
Аз никога не съм се възползвала от тези ранни записвания, но мои приятели са. Миналата година те бяха на Синеморец в четиризведен хотел с много добра оферта. Останаха възхитени от условията и цените там и смятат и тази година да повторят.

В разговор с тях и аз се замислям дали да не отида по-рано и то чрез предварителна резервация. Въпреки, че аз винаги съм избирала мястото, на което ще нощувам на място, след като го видя. Трудно ми е да планирам толкова рано, защото съм малко непостоянна в решенията си и не знам какво ще ми хрумне в последния момент. Освен това съм малко суеверна и не обичам да планирам събитията по-рано.

Едно е сигурно обаче – и тази година ще се пличкам на Черно море, защото за мен от българското по-хубаво няма.