Пътуване до Италия

Във връзка със снимките на реклама, в която участвах, веднага след празниците заминах за Италия и годината ми започна по един прекрасен начин. Прекарах една седмица в тази уникално красива държава с интересни нрави, дори имах време да се разходя из Милано и Флоренция, успях да видя и Венеция за около час.

Снимките на рекламата минаха успешно и сравнително гладко – рекламата беше на известна компания за бельо. Не знам как избраха точно мен, но много се радвам за това, защото създадох нови контакти и работих с някои от най-големите професионалисти в италианския рекламен бранш, пък и имах възможност да се докосна до красотата на Италия, която винаги ми е харесвала и ме е привличала.

Снимките бяха в Милано и включваха рекламен клип, както и фотосесия. Успяхме да свършим работата за три дни, а останалото време използвах, за да разгледам града. След това имахме среща с представител на списание, от което също бяха проявили интерес към мен преди време. Така успях да се разходя и да разгледам и този град.

Тъй като пътувахме с кола, за да е по-забавно(вместо със самолет, както правят нормалните хора :), на връщане решихме да минем през Венеция. Времето ни притискаше и за час не успяхме да се насладим на мястото, но си запазвам за следващия път да прекарам поне един цял ден там.  Така мина първата ми седмица от 2013г., дано през цялата година да ми върви по този начин :)