И жените гледат футбол

Football-1Добре де, не се случва често. Но дори и ние жените понякога хвърляме по едно око на случващото се на зеления терен.

Малцинство са тези жени, които следят футболните събития, но пък колко от вас мъжете следят предаването „Топ дизайнер“ например?

Има си типично женско и типично мъжко, нека нека не се учудваме от това. Винаги е имало и винаги ще има изключение от правилото и това също не трябва да ни учудва.

Ако искате ми вярвайте, но ще ви кажа, че когато се случва нещо важно в спортните среди, то не остава коментирано само в мъжки компании. Спомням си това лято как бяхме излезли уж по женски с едни приятелки. Едната си беше довела и гаджето, но както и да е. Въпросът е, че ние жените повдигнахме темата за Световното по футбол и обсъждахме развитието му. Единственият мъж сред нас ни изгледа толкова странно и изненадано сякаш някоя от нас току що му е казала, че утре заминава да живее на островите Тонга.

Да, мъже. И жените гледат и обсъждат футбол понякога. Просто в повече случаи имаме къде-къде по-важни теми за дискутиране.