Емирейтс Апарт Резидънс – лукс и изящество

emiratesНа много места съм била по света, много съм виждала, и поради това е малко трудно да бъда впечатлена от кой да е 5-звезден български хотел… Днес обаче ще ви разкажа за един, който наистина успя да се справи с тази непосилна задача. Нарича се Emirates Apart Residence и се намира в края на бул. България в столицата, на пресечката с Околовръстния път. Собствениците му са ми известни от един друг популярен и луксозен хотел – Гранд Хотел Банско, а именно бизнесмените Паскал Дойчев и Андон Атанасов. Съдейки по това с какъв вкус са обзавели и колко добре менажират четиризвездния си хотел в зимния курорт, от известно време ми се искаше да видя как са се справили и с хотела си в София, който е с цели 5 звезди.

В сайтовете на повечето хотели обикновено снимките изглеждат добре, но когато отидеш на място, откриваш „известна“ разлика. Предполагах, че такова ще е положението и с българския „Емирейтс“. Е, определено не беше.  Апартаментът наистина беше много просторен и обзаведен по начин, който няма как да опиша – с материали от възможно най-високо качество, с идеално допълващи се, наистина оригинални идеи. Изобщо, тук не ставаше въпрос просто за лукс, а за стил, елегантност, хармония, уют, модерност – всичко в едно. Бях очарована, очаквах доста по-малко :)  Същото усърдие и акцент върху качеството видях и в ресторанта, СПА центъра, да не говорим за огромния, модерен фитнес,  който е част от хотелския комплекс.

Наистина, хотел Емирейтс  е място, където можеш да вкусиш от перфекционизма, иновативността, бохемството и любовта към изяществото, типични за Дубай и емирствата.