Солариум в студио Alure

solarium333Сигурно десетки пъти сте попадали на статии за това, колко вредно да се печеш в солариум, как се състарява кожата и прочие страхотии. Разбира се, представени в този вид, това са бабини деветини. То, ако питаш, има хора, които ще ти се закълнат, че и кафето е вредно, и сиренето, и шоколадът. Всичко е въпрос на доза, както са казвали древните лекари. Не само споделям тази теория, даже леко я допълвам – според мене всичко е въпрос на култура на ползване и на мяра. И смятам, че по отношение на слънчевите лъчи и на солариума притежавам и двете.

Няма да крия, че обичам да съм със здравословен тен. Не съм от почитателките на аристократичния идеал за красота – снежнобяла кожа, недокосната от слънцето. Обичам да имам лек загар и на лицето, и на тялото. И си го поддържам. Лятото по естествен път. Зимата, като посещавам соларни студиа и салони за красота.

Винаги обаче подхождам много внимателно и държа да съм на гребена на технологичната вълна в това отношение. Или иначе казано – ходя на места, които разполагат със солариуми, последна дума на техниката.

Е, последното място, на което бях, е студио за красота Alure – нов салон, оборудван с много модерна техника, до Студентски Град. Няма какво да си говорим, има си значение модерната техника, голямо при това. Разбира се, че и приятното присъствие на персонала, каквото безспорно срещнах в студио за красота Allure, е много важно. Но и в козметиката, и въобще в разкрасителния бизнес нещата вече дръпнаха толкова напред, че само клиентски ориентирано поведение не е достатъчно. Е, и понеже знам, че много от вас търсят читаво място, в което да се направят по-красиви, горещо ви препоръчвам Allure.