Една приятелка ще се омъжва

Моята роля на бъдещата сватба ще е шаферка. От всичките филми, които съм изгледала, знам, че ролките на шаферките са така измислени, че да не засенчват тази на булката. Някои откровено са си грозни ;) Моята приятелка не е от онези фанатични булки тип „булкозила“, по-скоро е от спокойния, планиращ всичко предварително и отдалече тип. Още отсега съм сигурна, че всичко ще мине перфектно при нея. Що се отнася до шаферските рокли, те се получиха много сладки – избрахме модела всички заедно.

18-Large-Goldfish-BowlОткъде се вдъхнових да напиша такъв пост? Ами, моята приятелка също така обича неща в стил „направи си сам“ и е решила сама да се погрижи за част от сватбената декорация, а именно цветята. Голямо предизвикателство бих казала аз, но за нея това ще е лесно като детска игра. Като бяхме малки си спомням как събирахме разни цветя и тя успяваше да направи разкошни букети и венци с малкото, с което разполагаше. Сръчна и креативна е наистина. Направо й се чудя при толкова други неща, за които трябва да мисли, как се товари и с това. Браво на нея!

Сватбения букет ще си го направи сама, естествено. Тя смята, че така ще направи момента на сватбата още по-личен. Понеже много харесва момини сълзи, съм сигурна, че те ще са водещия елемент. Сега си спомням, че и в букета на Кейт Мидълтън също го имаше това деликатно цвете.

Декорацията за масите ще представлява по една прозрачна кръгла купа (като онези, в които се държат рибки), в която ще има съвсем малко вода и бели цветя вътре. Идеята много ми допада, а ние ще помагаме тя да се случи. Всъщност не е никак трудно. На масата на младоженците пък ще има табла с наредени в нея декоративни камъчета, цветя с изрязано стъбло и малки чаени свещички, както и съвсем малко вода, заради цветята. Направо съм възхитена, а вие?