В разгара на юни…

il_fullxfull.72409509Най-хубавият месец за мен е юни. Не просто, защото тогава усещаме лятото все по-близо и по-близо, но и времето е все по-слънчево и по-слънчево. Много хора непременно започват да си мислят за почивка  през това време на годината, но не с отпуски и пътувания са свързани моите представи за юни.

Най-въодушевяващото нещо за мен са дългите горещи дни – почти 14 часа. Това ми прави най-голямо впечатление и мисля, че с нищо друго не може да се сравни удоволствието да се прибереш от работа по светло – свеж и изпълнен с енергия за тренировка, ако щеш, излизания с приятели, дълги разходки или четене книга на верандата/терасата в компанията на карамелените лъчи на залязващото слънце чааак до 21 часа :)

А какво да кажем за благоуханните вечери. Определено през юни отварят чашки рози, лавандула, жасмин и  патунии – четирите най-ароматни цветя. Така че ако имате тераса или двор можете да се насладите на смес от опияняващи ухания.

Юни – моят любим месец – продължителни дни, топли нощи, повече време, повече енергия – сякаш целият свят е събуден за живот и забавление.